Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sport Power

Καλωσήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sportpower.gr. η βιοτεχνία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει ελαστικά και αθλητικά ρούχα.Δημιουργούμε μοναδικά σχέδια κάθε χρόνο για εμφανίσεις Μπαλέτου, Ρυθμικής Γυμναστικής ,Ενόργανης Γυμναστικής ,Κολυμβητηρίου ,Πάλης ,Ελαστικά ρούχα για Γιόγκα και Ρούχα Σπορ για κάθε αθλητική σας εμφάνιση.Αδιαμφισβήτητα πλέον η Sport Power συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ονόματα αθλητικής ενδυμασίας  για παιδιά και ενήλικες. Σας παρουσιάζουμε μέσα από το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα την ανανεωμένη παιδική συλλογή 2017 για εξαιρετικές εμφανίσεις στο μπαλέτο-ρυθμική-ενόργανη και την νέα αθλητική συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 για ενήλικες που αγαπούν την γυμναστική  τα άνετα και κομψά αθλητικά ρούχα. Κάθε χρόνο φροντίζουμε να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με νέα συλλογή η οποία εντυπωσιάζει και είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Εξελισσόμαστε και ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τάσεις της μόδας, ελέγχουμε και ανανεώνουμε τις πρώτες ύλες. Έτσι διασφαλίζουμε εξαιρετική ποιότητα με υφάσματα των καλύτερων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών εργοστάσιων. Φέτος επισκεφτήκαμε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ελαστικών υφασμάτων στην Ευρώπη, πήραμε πολλές φρέσκες ιδέες και νέες συνεργασίες. Στην νέα μας συλλογή προστέθηκαν χρώματα στην ποιότητα Lycra μονόχρωμα και εμπριμέ και νέα χρώματα σε Foiled υφάσματα λαμπερά που κοσμούν με λεπτομέρειες τα μοναδικά μας κορμάκια. Επίσης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ελληνικά βαμβακερά υφάσματα και νήματα που παράγονται από Έλληνες κατασκευαστές.

Μας ζητήσατε να προσθέσουμε πετράδια στα κορμάκια, ενημερωθήκαμε αναζητήσαμε τους καλύτερους συνεργάτες και πλέον στην παιδική συλλογή προστέθηκαν εντυπωσιακά σχέδια με πετράδια σε κορμάκια και ολόσωμα για λαμπερές εμφανίσεις. Όλη η παιδική συλλογή είναι προσεκτικά σχεδιασμένη από εμάς με ιδιαίτερο στυλ και σχεδιασμό. Κάθε χρόνο δημιουργούμε μόδα στο fitness για ενήλικες έτσι και φέτος έχουμε την νέα μας συλλογή γιόγκα με καταπληκτικά σχέδια σε τοπ  κολάν και ολόσωμα που αναδεικνύουν την δυναμική και ταυτόχρονα θηλυκή πλευρά της γυναίκας. Δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε την συλλογή φούτερ για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργήσαμε και φέτος για εσάς δυναμικά σχέδια με υψηλής ποιότητας υφάσματα φούτερ και μακό για κάθε αθλητική σας εμφάνιση. Μπλούζες και φόρμες αθλητικές με άψογη εφαρμογή θα αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ συνδυάζοντας την άνεση και την κομψότητα. Η αγάπη μας για το αθλητικό ρούχο μας φέρνει πρώτους στις προτιμήσεις σας γιατί έχουμε σταθερή ποιότητα οικονομικές προτάσεις  και μοναδικά σχέδια.

Σας ευχαριστούμε που μας προτιμάτε και μας δίνεται δύναμη να δημιουργούμε και να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι.

 

 

X espa banners square