Όροι Χρήσης

Καλωσήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sportpower.gr. η βιοτεχνία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει ελαστικά και αθλητικά ρούχα.Δημιουργούμε μοναδικά σχέδια κάθε χρόνο για εμφανίσεις Μπαλέτου, Ρυθμικής Γυμναστικής ,Ενόργανης Γυμναστικής ,Κολυμβητηρίου ,Πάλης ,Ελαστικά ρούχα για Γιόγκα και Ρούχα Σπορ για κάθε αθλητική σας εμφάνιση.

Η πλοήγησή σας στο eshop καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς , σας προτρέπουμε να διαβάσετε τους παρόντες όρους χρήσης πριν οποιαδήποτε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση που έχετε κάποια διαφωνία με τους παρόντες όρους ή οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] ή καλέστε μας στο τηλέφωνο: (210)9579436.

Η εταιρία μας Sport Power διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή ανανεώσει οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και οφείλει να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε αλλαγή.

1. Προσωπικά δεδομένα Ασφάλεια            

Το www.sporpower.gr συλλέγει τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας κατά την εγγραφή σας γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να εκτελεστεί η ηλεκτρονική συναλλαγή. Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα στοιχεία που μας έχετε δώσει είναι απολύτως σωστά και να μας ενημερώσετε σε περίπτωση αλλαγών. Εάν κάποια αποστολή παραγγελίας δεν πραγματοποιηθεί σωστά εξαιτίας λανθασμένων στοιχείων η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη. Με την συμπλήρωση και την αποστολή της σχετική φόρμας παρέχετε ταυτόχρονα σε εμάς την συναίνεση σας να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για την αποστολή της παραγγελίας σας. Το www.sportpower.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε δημοσιοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων ,η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σοβαρό θέμα για εμάς και αντιμετωπίζεται ως μέγιστη προτεραιότητα ,λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση τους.

2. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.sportpower.gr αποτελεί την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των Διεθνών συμβάσεων. Για τον λόγο αυτό απαγορεύεται η αναπαραγωγή του δημοσιευμένου υλικού.

3. Επιστροφή Προϊόντων

Όλα μας τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις καλύτερες προδιαγραφές. Επιστροφές προϊόντων γίνονται αποδεκτές αν αποσταλεί προϊόν σε λάθος μέγεθος ή χρώμα από αυτό που έχει επιλεχθεί ή αν αποσταλεί προϊόν με ελάττωμα από τον κατασκευαστή Sport Power. Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο. Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται αποδεκτές σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί λάθος επιλογή στο μέγεθος ή το χρώμα κατά την παραγγελία. Επιστροφή Χρημάτων πραγματοποιείται μόνο εάν αποσταλεί προϊόν με ελάττωμα από τον κατασκευαστή Sport Power.Το προϊόν θα πρέπει να σταλεί εντός 12 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

4. Προθεσμία Παράδοση

Η παραγγελία σας παραδίδεται εντός 3-6 εργάσιμων ημερών εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο.