Αραπάκη 62, 17676 Καλλιθέα, Ελλάδα
Τηλ: 210.95.79.436,
Φαξ: 210.95.33.376
Email: [email protected]
Ωράριο Καταστήματος
Δευτέρα,Τετάρτη & Σάββατο: 9:00-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9:00-14:00 και 17:00-21:00

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

Η Sport Power είναι μια Ελληνική εταιρία αθλητικών ενδυμάτων χονδρικής και λιανικής πώλησης, όλα τα ρούχα μας σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από εμάς!

Με αφοσίωση πάντα στην ποιότητα και την τελειότητα, η Sport power δημιουργεί ρούχα που σχεδιάζονται κάθε χρόνο ανάλογα με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Στόχος της εταιρίας είναι οι κολεξιόν  της να εξυπηρετούν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της και να εξασφαλίζουν ένα τέλειο μίγμα δημιουργικού και πρωτοπόρου στιλ. Η παραγωγή μας όμως δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση μιας κολεξιόν. Για να καλύψουμε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις σας, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης ήδη υπάρχοντος σχεδίου της κολεξιόν μας  ή ο σχεδιασμός κάποιου νέου σχεδίου ανάλογα με τις προτιμήσεις σας εφόσον είναι εφικτό.Στις συλλογές μας διαλέγουμε κάποιους συνδυασμούς χρωμάτων η ποικιλία όμως είναι πολύ μεγάλη στο χρωματολόγιο μας οπότε σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς συνδυασμούς ανάλογα με το γούστο και την περίσταση.

Τα προιόντα μας ξεχωρίζουν για τα πολύ καλά υφάσματα και την άψογη εφαρμογή.Φροντίζουμε να ικανοποιούμε τους  πελάτες μας με νέα ανανεωμένη συλλογή. Η πολυετή μας πείρα στην αθλητική ενδυμασία από το 1982 και το γούστο στον σχεδιασμό με υφάσματα των καλύτερων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών εργοστασιών κάνουν τα ενδύματα μας τα ελκυστικότερα στην αγορά.

Εξελισσόμαστε και ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τάσεις της μόδας , ελέγχουμε και ανανεώνουμε τις πρώτες ύλες προκειμένου να διασφαλίσουμε εξαιρετική ποιότητα και προσιτές τιμές. Ο σχεδιασμός και η ραφή γίνεται αποκλειστικά από εμάς , αυτό έχει ως αποτέλεσμα  την άψογη Ελληνική ραφή ,την ποικιλία προϊόντων και σχεδίων και την άμεση και έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας ,

35 χρόνια επιτυγχάνουμε την συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας θα ήταν τιμή μας να γνωρίσετε τα Ελληνικά μας προιόντα και στο μέλλον να έχουμε μια άψογη συνεργασία!

Φόρμα  Συχνές Ερωτήσεις Πελατών μας

  Για όλες τις παραγγελίες που ο πελάτης επιθυμεί να του αποσταλούν μέσω ταχυμεταφορέα (SPEEDEX Courier) στην διεύθυνση που δήλωσε, υπάρχει χρέωση 4€ και αποστέλλονται εντός 3-6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής. Ισχύουν ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες άνω των 50€.

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό/e-banking

   Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας, στην κατάθεση θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και σαν αιτιολογία βάλτε το όνομα σας ή τον κωδικό της παραγγελίας. Μας στέλνετε μέσω email ([email protected]) ή με Fax (2109533376) το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής κι εμείς σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

   Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας:
   Αριθμός λογαριασμού: 094/749819-59
   IBAN: GR63 0110 0940 0000 0947 4981 959

   Λογαριασμός Alpha Bank:
   Αριθμός λογαριασμού: 122-002101-344729
   IBAN: GR34  0140 1220 1220 0210 1344 729

   Όνομα δικαιούχου: Stefanos Bakalis

  2. Πληρωμή με κάρτα

   Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sportpower.gr δέχεται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners, καθώς και πληρωμές μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

   Ασφάλεια Συναλλαγών
   Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

   Η Sport Power έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε ένα έγκυρο τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που η κάρτα σας δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελιά σας.

  3. Αντικαταβολή

   Παράδοση και πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω της Speedex Courier στον χώρο σας. Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελιάς στον υπάλληλο τη μεταφορικής.

   http://www.speedex.gr

  4. Πληρωμή στο κατάστημα μας στην Καλλιθέα

   Μπορείτε να παραγγείλετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας. Στα καταστήματα γίνονται δεκτές και πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες.

  Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, εντός 3-6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας σας.

  Με το που λάβουμε την παραγγελία σας, θα εξετάσουμε την διαθεσιμότητα των προϊόντων που αγοράσατε και θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής τους. Εσείς θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποδοχή της παραγγελίας, για την επιβεβαίωση εξόφλησης της και φυσικά για την αποστολή της.

  Διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς Αντικατάσταση ή Επιστροφή Χρημάτων: Όλα μας τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις καλύτερες προδιαγραφές. Επιστροφές προϊόντων γίνονται αποδεκτές αν αποσταλεί προϊόν σε λάθος μέγεθος ή χρώμα από αυτό που έχει επιλεχθεί ή αν αποσταλεί προϊόν με ελάττωμα από τον κατασκευαστή Sport Power. Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο. Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται αποδεκτές σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί λάθος επιλογή στο μέγεθος ή το χρώμα κατά την παραγγελία. Επιστροφή Χρημάτων πραγματοποιείται μόνο εάν  αποσταλεί  προϊόν με ελάττωμα από τον κατασκευαστή Sport Power.Το προϊόν θα πρέπει να σταλεί εντός 12 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.